Hirdetés

Egy jó ötlettel most Dublinba utazhatsz!

|

A UPC Future Makers programozóversenyre háromfős csapatok nevezhetnek, a győztesek pedig egy nemzetközi megmérettetésen mutathatják be ötletüket!

Hirdetés

A technológia már számos problémánkra megoldást kínált, de vannak még az életnek olyan területei, ahol javulást lehetne elérni. 

Hirdetés

A Kódgarázs és a SKOOL szakmai közreműködésével megvalósuló UPC Future Makers verseny keretében háromfős, 12-16 éves fiatalokból álló csapatokat várnak. Jelentkezni olyan kidolgozott projektekkel (Scratch, AppInventor segítségével megalkotott program, vagy esetleg weboldal) lehet, amik a társadalom egésze számára hasznosak. A legjobb 10 nevező bekerül a 2. fordulóba, ahol szakmai zsűri előtt prezentálhatják munkáikat. 

A legjobbnak ítélt pályázat készítői Dublinba utazhatnak, hogy részt vegyenek a The Coolest Project versenyen, a második és  harmadik helyezett csapat minden tagja pedig egy-egy androidos okostelefonnal és egy értékes könyvcsomaggal térhet haza. A jelentkezők továbbá részt vehetnek a június 1-jén zajló budapesti PlayIT-en is!

Még nem késő nevezni: a pályázatokat Január 21-én este 9-ig várják. További - fontos - részletek a hivatalos oldalon találhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)