Hirdetés

UPC - megint elment az internet, és még nincs vége

|

Ha ezt a cikket most nem látjátok, ne lepődjetek meg: a UPC internet-, tévé- és telefonszolgáltatásában fennakadások várhatók. Szerencsére nem mindenhol.

Hirdetés

Oké, tudjuk, elcsépelt poén, de mégis jobb egy rossz hírt így tálalni. Aki a UPC előfizetője, az a mai nap folyamán fennakadást tapasztalhatott az internetszolgáltatásban.

A UPC Facebook oldalát megrohamozták a csalódott és felháborodott előfizetők, ki a netre, ki a tévére vagy a telefonra panaszkodott. A UPC hivatalos közleményt még nem adott ki, de bőszen válaszolgat. A kommentek alapján egyrészt műszaki probléma okozta a leállást, másrészt tervezett karbantartás, így aki Zuglóban, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Lőrinciben vagy Mezőkeresztesen lakik, az holnap, a székesfehérváriak, gödöllőiek, veszprémiek, dunaújvárosiak és pécsiek csütörtökön számíthatnak fennakadásra. Péntekre is terveztek karbantartást, a teljes listát itt találjátok.

Ti tapasztaltatok valami problémát? Ha igen, hol?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)