Hirdetés

Akadozik, vagy egyáltalán nincs net a UPC-seknél

|

Ha UPC előfizető vagy, nagy eséllyel nem is látod ezt a hírt, vagy csak nagyon lassan tölt be az oldal. RTL vagy közmédia streamet pedig felejtsd el, ahogy van.

Hirdetés

Tovább gyűrűzik a UPC internetszolgáltatása körüli baj, miután két napja használhatatlanul lassan érnek el az előfizetők bizonyos, más szolgáltatók által hostolt oldalakat (feltehetően egy üzleti döntés miatt), újabban gyakorlatilag a teljes internetszolgáltatás használhatatlanná vált sok előfizető számára.

Ahogy a napokban a BIX-ről való leválásról, most az internetszolgáltatás teljes hiányáról szóló posztok árasztották el a szolgáltató Facebook-oldalát, sokan már a Skype-ot, vagy az internetkapcsolat univerzális tesztjének számító Google-t sem érik el. Bár a telefonos ügyfélszolgálat több beszámoló szerint elérhetetlen, ezúttal a közösségi oldalon posztot is közzétett a UPC a problémáról, és nem csak kommentekben válaszoltak.

Eszerint egy DNS-probléma érinti az egész hálózatukat, ami pedig egy esetleges DDoS-támadást sem zár ki. Ennek a gyanúja már 2013-ban is felmerült egyszer, ezúttal pedig a bizonyos oldalakat el nem érő, vagy a netsemlegességet féltő felhasználók felháborodása érhető magyarázat lenne egy ilyen támadásra.

Aki UPC-s, és tud netezni, az jelezze, hol van lassulás vagy gond, illetve az is jó, ha tudjuk, hol van rendben minden.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)