Hirdetés

UPDATE: Fallout 3 nyereményjáték - A szerencsés nyertes(ek)

|

Lássuk, hát kik azok a szerencsések, akik magukénak tudhatják Fallout 3 nyereményjátékunk díjait

Hirdetés

Feledékenységünkből kifolyólag kissé megkésve bár, de ebben az ünnepélyes pillanatban közhírré tesszük jórégen meghírdetett Fallout 3 nyereményjátékunk legeslegszerencsésebb nyerteseit. Hosszas tanakodás után szerkesztőségünk végül arra az álláspontra jutott, hogy "különleges" videójával rallyefan81 viheti a fő cuccot, ami egészen pontosan egy eredeti Fallout 3 a PC-s fajtából. Aki hallja adja át!

nyeremeny-500_1.jpg

A szerző egyébként nem bonyolította túl a dolgot, ám a mérleg nyelvét mégis ez billentette az ő alkotása felé. A kommersz látvány és az ezt ellensúlyozni próbáló sejtelmes zene poénos kontrasztja volt az, ami levett minek a lábunkról. Gratulálunk neki! Továbbá a tegnapi jogos észrevételek után most sitty-sutty módosítjuk nyereményjátékunk végeredményét, mivel megtalálva a nyertes fotókat, ott is eredményt tudunk hirdetni. Tehát a beküldött munkák alapján Fallout 3 pólót és matricát nyert Kenyeres Zsolt, "Scan1" című fotójával, a a koncept-artos könyvecske és a Fallout kitűző pedig Nagy Róbert  alias Robbie9773 ölébe pottyan, a díjnyertes "HUN-101 resident, Robert Bigg" munkája okán. Gratulálunk nekik! És mindenki másnak, akik időt és energiát fordítva az ügyre igen komoly posztapokalpitikus hangulatot teremtettek a tv.gamestar.hu-n illetve az e-mail postafiókunkban. Köszönet érte mindenkinek!

 

 A nyertesek:

rallyefan81 - A Jövő emléke

fallout-nyeremeny.jpg
 

 Kenyeres Zsolt - Scan1

scan1_k.jpg

 

 Nagy "Robbie9773" Róbert - HUN-101 resident, Robert Bigg

hun-101resident,robertbigg_k_1.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)