Hirdetés

Egy hónapos próbaidővel és súlyos játéklistával indul a Uplay+

|

Még júniusban, az E3-on jelentette be a Ubisoft az előfizetéses szolgáltatását, most pedig már azt is tudjuk, hogy milyen címek tartoznak majd benne az induláskor.

Hirdetés

A júniusi bejelentéskor még nem tudtuk, hogy mire számíthatunk pontosan, de mára okosabb lettünk. A Uplay+ teljes indulási listáját, árát és a próbaidőszak megkötéseit is ismertette a Ubisoft. Elég ütős a felhozatal.

Hirdetés

Az itt található listát érdemes lesz végigpörgetni, de akit csak a lényeg érdekel, annak gyorsan eláruljuk, hogy igen, benne lesz az Assassin's Creed Odyssey, a The Division 2, mindkét Watch Dogs és az összes Far Cry is. Lehet félretenni az előfizetésre, és kezdhetitek letakarítani a HDD-t a letöltésekhez.

Aki végigolvasta az egészet, annak feltűnhetett, hogy sok játékból a teljes kiadásokat sorolták fel, ennek mi viszont csak részben örülhetünk. A Ubisoft a Uplay+ díjának befizetéséért cserébe az Egyesült Államokban minden cím minden DLC-jével megtömött verzióját fogja a játékosok rendelkezésére bocsátani, de Európában zömmel az alapkiadások járnak, csak néhány esetben az Ultimate vagy a Deluxe verziók. Nem tudjuk, mi áll ennek hátterében, de reméljük, hogy csak rendszerhiba.

A Uplay+ előfizetők a játékok mellett legalább három nappal korábban férhetnek majd hozzá az új játékokhoz és minden bétába bekerülnek majd.A szolgáltatás szeptember 3-án indul, és mindenkinek lehetősége lesz kiélveznie az előnyeit 30 napon keresztül, utána pedig 15 euróért cserébe lehet majd fenntartani az előfizetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)