Hirdetés

Urban Mysteries - Időutazás UE3-al!

|

A Game Developers Conference első napján néhány szerencsés újságíró megismerkedhetett egy eddig még be sem jelentett játék, az Urban Mysteries korai demójával. A programot a dán Zeitguys csapata fejleszti, a megjelenést pedig valamikor 2008 végére - 2009 elejére tervezik, előreláthatólag epizodikus formában.

Hirdetés

Az Urban Mysteries sítlusában véve egy időutazós akciójáték lesz, méghozzá Unreal Engine 3-al megtámogatva. A történet 2052-ben, egy kitalált városban kezdődik, ahol egy időn átívelő összeesküvést kell lelepleznünk. Főhősünkkel később megfordulunk például a település XVIII. századi változatában is, ahol muskétánkkal kell megállítanunk egy ellenséges inváziót. Érdekesség, hogy a különféle történelmi korok között nem lesz semmiféle töltögetés, a város a szemünk előtt alakul át, méghozzá teljesen valósan, nem egy bevágott jelenetben. Ennyi infó azt hiszem elég is volt, hogy mindenkit felcsigázzon, várjuk szeretettel az első képeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)