Hirdetés

Urban Race - Parkour verseny

|

A becsődölt 10Tacle belga stúdiója új projektjéhez keres mielőbb kiadót, különben ők is lehúzhatják a rolót.

Hirdetés

Ismerős még valakinek a belga Appeal? Nos, ők tették le az asztalra még '99-ben minden idők egyik legjobb akció-kalandját, az Outcast címre hallgató voxeles technológiára épülő csodát. A második részt érthetetlen módon törölte a kiadó, így a csapat a 10Tacle szárnyai alatt lelt menedékre, s megkezdték az Outcast-hoz hasonló Totems fejlesztését. A sors azonban ismét kerestbetette lábát, s a srácok újra elhasaltak. Az új kiadó csődje miatt jégre tették a Totems-projektet, s egy másik, hamarabb befejezhető, gyors pénzt hozó projektnek feküdtek neki. Igaz, kiadó nélkül ezt sem lesz erejük és pénzük befejezni.



Az Urban Race a játékvilágba lassan becsordogáló parkour őrület legújabb megtestesülése. Cel-shaded grafikával megjelenített pályákon hasonlóan abrázolt versenyzők rohangálnak, mint pók a falon.

Totems

totems.jpg


Miután ellenfeleink is vannak, meg kell akadályoznunk, hogy ők érjenek célba előbb, így fellökhetjük, leránthatjuk, elgáncsolhatjuk őket. A lényeg, hogy minél jobban megalázzuk, hiszen akkor annál több adrenalint kapunk, aminek segítségével rövid időre növelhetjük rohanásunk sebességét. Ellenfeleinket különböző "tereptárgyak" hajigálásával is lelassíthatjuk: kukák, festékes vödrök, csivavák és járókeretes nagymamák színesítik a palettát.
Humoros játék készül itt kérem, aminek ezúttal tényleg csak egyetlen célja van, a pénzszerzés. Szurkoljunk nekik, hogy sikerüljön, amit elterveztek, s akkor a Totems is elkészülhet, s egy napon talán az Outcast 2-ben is örömünket lelhetjük.

Outcast

outcast.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)