Hirdetés

Űrlények támadták meg a Fortnite világát, Superman és Rick az új skinek között

|

Bemutatkozott a Fortnite Chapter 2 - Season 7.

Hirdetés

Vannak a világban örök, megmásíthatatlan pontok, ilyen például az, hogy időről időre új frissítéseket kap a Fortnite. Most épp a Chapter 2 - Season 7 fedőnéven futó új bővítmény, avagy az "Invasion" érkezett meg, ami ezúttal űrlények invázióját hozta el a népszerű battle royale játékba.

Ahogy az lenni szokott, természetesen most is dukál új battle pass a friss szezonhoz, melyben egyebek mellett a DC Comics képregényhőse, Superman, valamint a Rick and Morty animációs sorozat egyik címszereplője, Rick is helyet kapott.

Hirdetés

A megszokott módon most is két előzetest kaptunk, ezek közül az első a sztorit vezeti fel.

A második pedig az aktuális szezonbérletre koncentrál. Pofásak az új skinek, de egyértelműen Rick és Superman a legmenőbb két új kinézet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)