Hirdetés

Űrlényekkel és zombikkal bővül a Civilization VI battle royale módja

|

A játék második szezonjában a Red Death című spin-off mód is új tartalmakat hoz a rajongók számára.

Hirdetés

Az olyan stratégiai játékokban, mint a Civilization VI elég furcsán hangzik a battle royale mód, viszont a tavaly szeptemberben kiadott Red Death egészen sikeressé vált. A spin-off jövő héten további tartalmakkal fog bővülni egy ingyenes frissítés formájában, méghozzá Sean Bean narrációjának kíséretében.

Hirdetés

A Red Death battle royale-ban már eddig is elég furcsa szerzetek, mutánsok és gonosz tudósok szerepeltek, a frissítést követően még több lehetőségünk lesz a játékmódban. Az update egyébként számos javítást is hoz, nem is beszélve arról, hogy a tevékenységeinket és a meccseket Sean Bean fogja még szórakoztatóbbá tenni a kommentálással. A Firaxis csapata egy új videóban részletesen beszél a Red Death második szezonjáról, ezt alább nézhetitek meg.

Ti örültök az újításoknak, pörgetitek a Civilization VI battle royale játékmódját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)