Hirdetés

USA PC TOP 10 - Élre ugrott a Sims 2

|

A legfrissebb NPD játékeladási statisztikákból megtudhatjuk, melyek voltak Amerikában a legsikeresebb PC-s címek.

Hirdetés

Legutóbb január negyedikén szállítmányoztunk nektek amerikai PC-s szoftvereladási statisztikákat, akkor World Of Warcraft: Wrath of the Lich King győzelemről számolhattunk be. Azóta megváltozott a dobogós helyek felosztása, köszönhetően a The Sims 2 Double Deluxe megerősödésének. A Blizzard üdvöskéje összesen 7 hétig élvezhette a legjobbaknak kijáró hegyi levegőt, azonban bekövetkezett számos olvasónk rémálma: uralkodását megtörte egy Sims kiadvány. Amennyire erőteljesen indult útjára a Left 4 Dead, olyan gyorsan kifulladt és visszaesett a hetedik pozícióba. A legfrissebb értékesítési adatokat felvonultató lista mindössze annyiban különbözik az előzőtől, hogy a Bejeweled Twist eltűnt, és a megüresedett helyre felkéredzkedett az originál World of Warcraft. Az NPD felmérései december huszonnyolcadika és január harmadika között eltelt időszakra érvényesek.

sims2dd.jpg

1. The Sims 2 Double Deluxe / EA Maxis
2. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King / Blizzard
3. Spore / EA Maxis
4. The Sims 2 Apartment Life Exp. Pack / EA Maxis
5. World Of Warcraft Battle Chest / Blizzard
6. Fallout 3 / Bethesda
7. Left 4 Dead / Valve
8. Call Of Duty: World At War / Treyarch
9. World Of Warcraft / Blizzard
10. The Sims 2 Mansion & Garden Stuff Exp. / EA Maxis
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)