Hirdetés

USA PC Top 10 - És eljövend a birodalmak kora

|

No nem az Age of Empires feltámadásának lehetünk tanúi, csupán legújabb Total War epizód diadalának, bár az sem piskóta.

Hirdetés

A britek után az amerikai játékosok is nagy kedvet kaptak a gyarmatosítás korának feltámasztásához. A 18. század történelmének csipetnyi kalózromantikával fűszerezett átrajzolása immáron második hete foglalja el az amerikai PC-s toplista csúcsát, minek következtében lassan egy hónapra tolódik az az időintervallum, amit koronája nélkül kénytelen tölteni a World of Warcraft: Wrath of the Lich King. A Warhammer Online lendületbe jött ugyan egy héttel ezelőtt, ám a siker kérészéletűnek bizonyult, hiszen már nem fért be az első tízbe. A simek, spórák és egyebek tengerében ugyanakkor még mindig jól tartja magát a Vérhollók történetét elmesélő Dawn of War II. A Warhammer 40K univerzum legújabb virtuális játszótere a dobogóról csupán hajszállal lemaradva a negyedik helyen eresztett gyökeret. Az idehaza nem túlságosan népszerű Mystery Case Files: Return to Ravenhearst csípte meg az utolsó előtti pozíciót, míg a lista végén a Red Alert harmadik része kullog.

Empire: Total War - 30. kép Empire: Total War - 31. kép



1. Empire: Total War
2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. The Sims 2 Double Deluxe
4. Warhammer 40,000: Dawn of War II
5. World of Warcraft Battle Chest
6. World of Warcraft
7. The Sims 2: Apartment Life
8. Spore
9. Mystery Case Files: Return to Ravenhearst
10. Command & Conquer: Red Alert 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)