Hirdetés

USA PC Top 10 - Jól nyitott a Demigod

|

Befutott az Amerikai Egyesült Államok PC-s piacának dobozos címeit számon tartó lista legújabb kiadása, amin új szereplőt köszönthetünk.

Hirdetés

Az április 18. napján zárult hét újonca nem más, mint a DotA által ihletett Demigod, aki a játék esszenciáját jelentő online multiplayert érintő, főként technikai jellegű problémák és a nagy arányú kalózkodás - a megjelenése utáni napokban százezernél is többen töltötték le - ellenére sikeresen nyitott, mégpedig a dobogó legalsó fokán.



Ezzel gyakorlatilag át is vette a nyúlfarknyi kampánnyal és pofátlanul kevés újdonsággal - ez sajnos nem vicc - porondra lépő Company of Heroes: Tales of Valor helyét. A második világháborús stratégia önállóan is futtatható kiegészítője a negyedik helyre szorult vissza. A már megszokott szereplők, Sims, WoW, Empire: Total War, és Left 4 Dead mellett visszatérőként üdvözölhetjül az EA társulatához fűződő láncain lazító Will Wright mester Spore című alkotását is. Akiktől pedig búcsút veszünk, azok a StarCraft: Battle Chest és a Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake.



01. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
02. The Sims 2 Double Deluxe
03. DemiGod
04. Company of Heroes: Tales Of Valor
05. Empire: Total War
06. Left 4 Dead
07. World of Warcraft: Battle Chest
08. World of Warcraft
09. The Sims 2 Apartment Life
10. Spore

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)