Hirdetés

USA PC TOP 10 - Megunhatatlan a Lich King

|

Nem történt változás az amerikai PC-s játékokat felvonultató értékesítési statisztika első helyén.

Hirdetés

Továbbra sem hajlandó átadni aranyérmes helyét a World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Nyomában találjuk a duplaélvezetet nyújtó Sims 2 Double Deluxe kiadást, a vásárlók bizalmának köszönhetően a családszimulátor is megtartotta előző heti helyezését.

Az erőteljes kezdéssel, múlt héten harmadik helyen nyitó Demigod erejét vesztette és visszacsúszott egészen a hatodik lépcsőfokra, így olyan játékok hátát bámulhatja, mint az ingyenes hétvégén kipróbálására bocsájtott Left 4 Dead és a hetedik helyről harmadikra felugró World of Warcraft Battle Chest. Érdemes megjegyezni, hogy a kizárólag disztribúciós rendszereken terjesztett, módosított Source motort használó és szoftverkalózoktól féltett Zeno Clash a legkeresettebb Direct2Drive (kizárólag letölthető játékokkal foglalkozó oldal) játék.

1. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King
2. The Sims 2 Double Deluxe
3. World Of Warcraft Battle Chest
4. Left 4 Dead
5. Empire: Total War
6. Demigod
7. Company of Heroes: Tales of Valor
8. World Of Warcraft
9. Spore
10. The Sims 2 Apartment Life Exp. Pack

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)