Hirdetés

USA PC Top 10 - Sims 3-ra várva

|

Így alakultak az Egyesült Államok PC-s eladásai május utolsó hetében.

Hirdetés

Általános tendencia, hogy valamelyik sikerjáték folytatásának közelgő megjelenése előtt újult érdeklődést tapasztalható a korábbi epizód, vagy epizódok iránt.



Annak idején például a StarCraft II és a Diablo III bejelentésének hírére mindkét játék elődje felbukkant a toplisták élvonalában. Ugyanez látszik megismétlődni a The Sims 3 amerikai premierje előtt. Május utolsó hetében ugyanis az NPD Group adatai szerint a The Sims 2: Double Deluxe megelőzve a World of Warcraft: Wrath of the Lich King című kiegészítőt egészen a legjobb tizes csúcsáig kapaszkodott.

Utat az új királynak!



Érdekességként megemlítendő, hogy a Sims-ek, WoW-ok és Spórák tengerében jól tartja magát az Empire: Total War, a Left 4 Dead, a szerencsejátékos lelkületűeket megcélző Real Deal Slots, továbbá a teljes Civ 4 kollekciót tartalmazó Civilization IV: Complete Edition. Kíváncsian várjuk, hogy a The Sims 3 az Egyesült Államokban is megismétli-e a brit szigeteken elért eredményt.

* 1. The Sims 2: Double Deluxe
* 2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
* 3. Spore
* 4. World of Warcraft: Battle Chest
* 5. World of Warcraft
* 6. Empire: Total War
* 7. Reel Deal Slots Adventure
* 8. Civilization IV: Complete Edition
* 9. The Sims 2: Apartment Life
* 10. Left 4 Dead

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)