Hirdetés

USA PC TOP 10 - Sims 3-ra várva

|

Vihar előtti csend. Így jellemezhetnénk a kizárólag asztali rendszerekre megjelent játékokra specializálódott amerikai értékesítési statisztikát.

Hirdetés

Európában június ötödikén hivatalosan is megjelenik a Sims 3, és várhatóan letaszítja trónjáról a hetek óta uralkodó World of WarCraft kiegészítőt. Amennyiben mégsem számításaink szerint alakulna az amerikai toplista, örökre elfelejtjük tengerentúli kollégáink vásárlási szokásainak rendszeres ismertetését.

A május tizenhatodikán befejeződő héten megtartotta második helyezését a Sims 2: Double Deluxe, valamint három pozíciót javítva, harmadik helyen végzett az Empire: Total War. Habár múlt héten sikereket jósoltunk a Bethesda szerepjátékokat tömörítő Fallout Trilogy csomagnak, tapodtat sem mozdult és maradt a nyolcadik lépcsőfokon, ellenben a poszt-apokaliptikus RPG harmadik epizódja visszamászott a legkeresettebb alkotások társaságába.

1. World of WarCraft: Wrath of the Lich King
2. The Sims 2: Double Deluxe
3. Empire: Total War
4. World of WarCraft: Battle Chest
5. Left 4 Dead
6. Spore
7. World of WarCraft
8. Fallout Trilogy
9. Fallout 3
10. The Sims 2: Apartment Life

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)