Hirdetés

USA PC Top 10 - Tarolnak az űrgárdisták

|

Az NPD Group adataira támaszkodva láthatjuk, hogy jelenleg mely játékok a legnépszerűbbek PC-n az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Az NPD Group adatai szerint az amerikai játékostábor PC-re szakosodott része immáron második hete ég a háború lázában, hiszen a Dawn of War 2-t részesítik előnyben. Kíváncsian várjuk, hogy a Relic kiváló taktikai akció-RTS-e hosszabb távon is képes lesz-e megtartani vezető pozícióját. Egyrészt olyan címek loholnak pillanatnyilag a nyakában, mint a World of Warcraft, a The Sims és a Spore valamelyik része, kiegészítője, egyéb tartozéka.
Az első helyen trónoló Warhammer 40K: Dawn of War II-t leszámítva rendkívül egyhangú a lista, de vélhetően új szelek fújdogálnak majd az Empire: Total War debütálását követően. Egyrészt azért, mert tényleg jó, másrészt azért, mert a gringók zabálni fogják a Road to Independence kampányt.

warhammer-40000-dawn-of-war-2__7.jpg


01 Warhammer 40,000: Dawn of War II
02 World of Warcraft: Wrath of the Lich King
03 The Sims 2: Double Deluxe
04 The Sims 2: Deluxe
05 World of Warcraft
06 World of Warcraft: Battle Chest
07 Spore
08 The Sims Carnival: Snap City
09 The Sims 2: Apartment Life
10 World of Warcraft: The Burning Crusade

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)