Hirdetés

Most érdemes laptopot vagy tabletet vásárolni!

|

Az USAnotebook húsvéti akciójában 0% THM-mel, minden egyéb költség nélkül, 10 havi törlesztéssel vásárolhattok új táblagépet vagy hordozható számítógépet, egyes modellekhez ráadásul extra is jár!

Hirdetés

Gimnáziumokban az érettségi-, egyetemeken és fősiskolákon a vizsgaidőszak kezdődik hamarosan - ezek akkor is terhesek, ha nem okoz bosszúságot egy lassú gép vagy tablet. A húsvét remek alkalom lehet arra, hogy lecseréljétek öreg eszközeiteket, hordozhatóra váltsátok az asztali PC-ket, vagy ti is beálljatok a tablet- és hibridgép-tulajdonosok egyre népesebb táborába.

Az USAnotebook.hu egy különleges akcióval készült az ünnepre: április 10. és 19. között számos gépet kedvező áron, 0%-os THM-mel, kamatmentesen vásárolhattok meg, így csak a készülék árát kell kifizetnetek, azt is 10 hónapra bontva; rejtett költség nincs, sőt, még a szállítás is ingyenes! A választékban szerepelnek Acer, Asus, Dell, Huawei és Lenovo masinák is, a teljes kínálatot ezen a linken találjátok. Ha személyesen is megnéznétek őket, látogassatok el hétfőtől péntekig 10-18 óra között a 1139 Budapest, Váci út 99. szám alatt, a 3-as metró Forgách utcai megállójánál található üzletbe, ahol mindet megtaláljátok.

Ráadásul most azért is érdemes megfontolni a vásárlást, mert egyes Lenovo készülékekhez ajándék kiegészítő jár, a Dell Inspiron 5567 laptop mellett pedig Intel McAffee Internet Security 1 éves előfizetési csomag a bónusz. Továbbá minden géphez most ajándék a 30 napos pixelhiba garancia, így ha bármelyiknél előfordulna ez a probléma, azonnal cserélik. Ha mégsem vagytok elégedettek a vásárlással, lehetőségetek van a 100%-os pénzvisszafizetés igénybevételére.

Siessetek, az ajánlat a készlet erejéig, de legkésőbb április 19-éig él! További ajánlatok az USAnotebook.hu-n!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)