Hirdetés

Üsd a hírességet

|

Elképzeltétek mársa, milyen lenne, ha Pitbull, Justin Bieber vagy éppen PSY megkóstolná az öklötöket? Itt a lehetőség, hogy valóra váljon egy álom...

Hirdetés

Mindannyian kapásból fel tudnánk sorolni olyan hírességeket - avagy irritálóbb kifejezéssel élve celebeket -, akiknek a puszta láttán is képesek lennénk egy pillanat alatt átmenni profi bokszolóba. Szerencsére erre is van gyógymód egy flash játék formájában.

A The Brawl - All Stars ellenfeleinek nagyrésze külön-külön kapott már saját flash játékot, melyben elkenhettük a szájukat, most viszont egy bajnokságon elindulva kell őket sorra levernünk. Pitbull áll a ranglétra legalján, de a bunyók során olyan „sztárokkal" is összemérhetjük erőnket, mint PSY, Justin Bieber vagy éppen Kim Jong Un - bár utóbbi némiképp kilóg a sorból. A The Brawl - All Stars megfelelően őrült, tehát a Játéközönön a helye:

The Brawl - All Stars játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató játékokat, ne habozz, oszd meg velünk is a Játéközönön, had legyen a jó mindenkié.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)