Hirdetés

UT2004 játékmód morzsák

|

A minap Mark Rein, az Epic fejese elhintett egy tartalmas kis hozzászólást készülőben lévő Unreal Tournament 2004 játékuk új játékmódjaival kapcsolatban. Ezek szerint újra színre lép a Támadás (Assault), nyilván sokan követelték - okkal -, egy másik új mód pedig szintúgy Támadást jelent (Onslaught), de van köztük különbség. Az előbbi teljesen az első részre épülő játékmenetet ígér, tehát bizonyos pontokat kell elfoglalnunk vagy megsemmisítenünk időre, hogy aztán ugyanannyi idő alatt meg is tudjuk védeni azt. Küldetésünkhöz használhatunk járgányokat is, meg az alapfegyvereken felül néhány nagyobb csúzlit. Aztán itt van ez a másik: Sokkal nagyobbstílű a dolog. Több és nagyobb jármű áll a rendelkezésünkre, ami csak addig semleges, amíg bele nem ül(nek) az egyik csapat tagja(i). Fő célunk, hogy elpusztítsuk az ellenség bázisának szívében található "Mag"-ot. Ám ez nem ilyen egyszerű, mert ahhoz, hogy ezt véghez vihessük, a pályán található kisebb ellenőrző pontokat is uralmunk alá kell hajtani, ráadásul azokat is sorjában. Úgy néz ki tehát, hogy izgalmas csapatjátékokban vehetünk részt, ha ősszel megjelenik végre ez a gyöngyszem! Nekem nagyon tetszik! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)