Hirdetés

UT3 DEMO KÉT HÉTEN BELÜL!!!

|

Ajjajajajjajjj!!!!! Ennyi finomságot egyszerre!!! ISZONYAT! Holnap reggel kilenctől aktiválható a HL2EP2 és a többiek, és már a nyakunkon az UT3 is!

Hirdetés

Mark Rein, az Epic Games mindenható ura jelentette, hogy az Unreal Tournament 3 munkálatai igen szépen haladnak, éppen ezért elérkezettnek látják az időt, hogy kiadjanak egy béta demót belőle. Ez leghamarabb még a héten megérkezik, legrosszabb esetben pedig két héten belül mindenképpen. Ehh, anyám, mi lesz itt. Ettől a játéktól tényleg megtudjuk majd, mennyit bír el a vasunk, ráadásul ez eléggé iránymutató lehet. Ha ez nem megy jól, akkor a közeljövőben elég sok játék nem fog, hiszen annyian licenszelték már az U3Engine-t, hogy meg sem bírom számolni! Amint kint van a demó, valószínűleg több mirrorra is feltesszük :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)