Hirdetés

Utazás az időben, jön a Darkest Of Days

|

A Phantom EFX lerántotta a leplet legújabb fejlesztéséről, ami a 8Monkey Labs különleges grafikus motorját használja majd a pixelek mozgatására.

Hirdetés

A Darkest of Days különleges FPS játéknak ígérkezik, amiben az időutazás lehetőségeit használják ki a fejlesztők. A történet szerint egy titokzatos csoport megbízásából fogjuk végighentelni magunkat a legkülönfélébb idősíkokon, ahol az emberiség történelmének legsötétebb időszakait járhatjuk végig. A jó és a gonosz harca így nem fog egykönnyen eldőlni, ám mi fordíthatunk majd az álláson. A futurisztikus elemek főleg az időutazás lehetőségében és a fegyverek terén jelennek majd meg, így az egyszerűbb kultúrák arzenáljával szemben érdekes összecsapásokra nyílik majd lehetőség. Egyelőre nem tudunk megjelenési dátumot, de a játék végleges honlapja cirka 21 nap múlva már elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)