Hirdetés

Útjára indult a GalaxisRPG

|

"Pár nappal ezelőtt indult a GalaxisRPG online szerepjáték, ami a Star Wars világába vezeti el a játékosokat. Ez egy teljes mértékben webes felületű játék, amihez nem kell külön klienst letölteni és telepíteni, mindössze egy regisztráció szükséges az oldalra. A feladata minden játékosnak egyszerű: fejleszteni a karakterét, eszközökkel felszerelni, szörnyekkel és online játékosokkal harcolni. A játékban többféle szakma közül is választhatunk, ilyen például a katona, az orvos vagy a Jedi. Különböző helyszínek bejárásával találhatjuk meg a nekünk kedvezőeket, így tanulhatunk speciális erőket és dolgozhatunk is a pénzünkért. A szakmák mellett, harcban a fegyverek közül is válogathatunk, így egy jó döntés árán, erős ellenfelei leszünk a szörnyeknek... További részletek a játékban és a FAQ-ban!"

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)