Hirdetés

Utoljára rémisztget a DOOM 3: BFG Edition

|

Megérkezett a Doom 3: BFG Edition legutolsó előzetese, amely előrevetíti a játék megjelenését. és kedvcsinálóval szolgál a feltupírozott klasszikusból.

Hirdetés

Az id Software napvilágra hozta a felújított, Doom 3 BFG Edition névre hallgató matéria legutolsó trailerét, amely a megjelenés előtt még próbálja azokat is meggyőzni a vásárlásról, akiknek eddig eszük ágában sem volt pénzt költeni a régi klasszikus ráncfelvarrására.

A dobozban helyet kapott a nagyszerű első és második Doom epizód, a grafikai frissítésen átesett, nyolc új soha nem látott pályával a The Lost Mission csomagban és 3D-s támogatással megtűzdelt Doom 3, valamint a Doom 3: Resurrection of Evil kiegészítő is. A Doom 3: BFG (Big Fuckin' Gun) Edition október 19-én látogat el Európa országaiba PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)