Hirdetés

Úton a Mafia III?

|

A 2K Czech feladott álláshirdetése arra enged következtetni, hogy folytatódik a Mafia klasszikus világa és története.

Hirdetés

A rendkívüli sikereket és hatalmas rajongó bázist kiépítő első Mafia epizódot követően a második próbálkozás már nem ütött akkorát, mint elődje, de örömmel fogadtuk a 2K Czech próbálkozását és szép pillanatokat tölthettünk el a nyílt világú, gengszter témájú játékkal. 

A Connectedconsole.com értesülései szerint a 2K Czech feladott egy álláshirdetést, melyben vezető designert keresnek egy nyílt világú, AAA kategóriás akciójátékhoz. A feltételek között az is helyet kapott, hogy a friss munkatárs számára előnyt jelent, ha részt vett legalább egy olyan játék fejlesztésében, ami 80-as Metacritic értékelést kapott. Ha gyorsan utánakeresünk a statisztikáknak, akkor világosan kitűnik az eredmény: a Mafia legelső része 88 pontot kapott az említett honlapon.

Az utolsó hírünk a 2K Czech portájáról az volt tavaly szeptemberben, hogy jó pár munkatársat szélnek eresztettek, remélhetőleg a Mafia III bejelentése nem várat már sokat magára és helyrehozzák a Mafia második részével félrecsúszott renoméjukat. Minden jel erre enged következtetni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)