Hirdetés

Ütős akciókkal vár a Humble Store tavaszi játékvására

|

Van, amit féláron, van, amit 90 százalékkal olcsóbban szerezhetünk be a Humble Store-ban.

Hirdetés

Időről időre lecsaphatunk egy-egy nagyon kedvezményes csomagra a Humble Bundle képében, de emellett a Humble Store azonban áruházként is működik, szóval külön-külön is beszerezhetjük általa a játékokat, jellemzően eltérő mértékű kedvezményekkel. A többi digitális bolthoz hasonlóan természetesen a Humble is szokott tartani online vásárokat, amikor durva kedvezményekkel várja a játékosokat, és nincs ez másként ezúttal sem, hiszen elrajtolt a Humble Store tavaszi leárazása, amely egészen május 24-ig tart kihagyhatatlan ajánlatokat kínálva.

Hirdetés

A tavaszi vásárban helyet kapnak klasszikusok, nem túl régi kedvencek és a legújabb megjelenések is. A legdurvább áresést olyan címek könyvelhették el, mint az Asetto Corsa Ultimate Edition (-80%), a Planet Zoo Deluxe Edition (-75%), az NBA 2K22 (-84%), a Sid Meier's Civilization VI Platinum Edition (-81%), a Batman: Arkham Collection (-85%) és a Borderlands 3 (-75%), de kelleti magát a hatvan százalékkal olcsóbb Wasteland 3 Colorado Collection, a féláron kínált Doom Eternal, a mozijegy áráért beszerezhető Elite Dangerous és a pár euróért vesztegetett F.E.A.R. Complete Pack is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az utóbbi hetek terméséből figyelmet érdemel többek között a Dying Light 2 Stay Human (20 százalékkal kerül kevesebbe), a Weird West (25% mínusz) és a Shadow Warrior 3 (már 40 százalékkal kedvezőbb árral), szóval érdemes átböngészni a felhozatalt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)