Hirdetés

Ütős előzetesen mutatkozott be a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

|

Valóban érkezik a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, ezt a játékot vezette fel az EA visszaszámlálása. Mutatjuk az első trailert.

Hirdetés

Az előzetes ígéreteknek megfelelően az EA ma délután végre hivatalosan is leleplezte az Need for Speed: Hot Pursuit Remasteredet, a 2010-es Hot Pursuit felújított változatát, amelybe nem csak az eredeti játék összes DLC-jét belepakolták, hanem bizony új tartalmakkal is bővítették a klasszikus epizódot - 6 órányi újdonság vár ránk, beleértve több mint 30 friss kihívást és egy halom kozmetikai nyalánkságot. 

Kiderült továbbá, hogy a cross-play támogatásnak köszönhetően immár más platformokon garázdálkodó pajtásainkkal is összemérhetjük tudásunkat az országutakon. 

Hirdetés

Nem biztos, hogy minden Need for Speed-rajongó épp ezt a részt választotta volna, ha őket kérdezi meg az EA arról, hogy melyik NfS epizód érdemelne leginkább egy felújított kiadást, de azt sem szabad elfelejteni, hogy most egy remasterről, nem pedig egy remake-ről van szó, tehát nem alapjaitól építették újjá a játékot - egy régebbi rész esetében pedig valószínűleg erre lett volna szükség ahhoz, hogy 2020-ban is mindenki élvezni tudja azt.

A frissen közzétett leleplező előzetest alább találjátok. A játékért PC-n 30 eurót, konzolon pedig 13 990 forintot kell fizetnünk.

A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered PC-re (Steamen és Originen is megvásárolható), valamint PlayStation 4, Xbox One konzolokra 2020. november 6-án fog megérkezni, Nintendo Switchre pedig november 13-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)