Hirdetés

Ütős játékmegjelenésekkel indul a nyár

|

Tavaszról a nyár elejére csúszott jó pár érdekesség, a szokásosnál izgalmasabb lesz a június.

Hirdetés

Vegyes játékfelhozatalt kínált nekünk az év ötödik hónapja: a Hood: Outlaws & Legends és a Biomutant csalódást okozott, de a Resident Evil: Village és a Mass Effect: Legendary Edition pozitív irányba billentették a mérleget. Júniusban is lesznek olyan újdonságok, amikhez nagy reményeket fűzünk: elsején jön a Necromunda: Hired Gun, ami Warhammer-Doomnak tűnik, és az a kombó elég csábító, a második héten pedig befut a PlayStation 5 eddigi legígéretesebb játéka, a Ratchet & Clank: Rift Apart.

Szokás szerint érkeznek korábban kiadott játékok új platformokra, és a Nintendo is hoz egy érdekességet a Switch-tulajoknak. Ha csak a lényeg érdekel, az alábbi videót tudjuk ajánlani, a teljes listát pedig lejjebb találod! 

Hirdetés

2021. júniusi videojáték megjelenések 1. hét

Necromunda: Hired Gun - június 1. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X

Mivel a Games Workshop csak annak nem adja oda a Warhammer licenceket, aki nem kéri, többnyire középszerű játékokat kapunk, viszont a Necromunda: Hired Gun nagyon szórakoztatónak tűnik. A Space Hulk: Deathwing fejlesztőinek FPS-ében egy zsoldost alakítunk, aki kutyájával, néhány erős fegyverrel és hasznos testmódosításokkal felszerelkezve, falon rohangálva darálja le az életére törő rosszarcúakat. Négylábú társunk kiszagolja és likvidálja az ellenfeleket, ő sem csak passzív résztvevője lesz az eseményeknek. Van egy kis Doom utánérzése, meglátjuk, mi lesz belőle végül.

Operation: Tango - június 1. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Nem az Operation: Tango az első olyan játék, amiben egy kém és egy hacker szerepében játszhatunk kooperatívan (volt korábban a Hacktag és a Clandestine is), de itt most belső nézetből élhetjük át a kalandokat. Nem látjuk, mit lát a másik, csak hanggal kommunikálhatunk. Érdemes tudni, hogy kimondottan két főre tervezték, viszont támogatja a cross-play-t, és elég egy példányt venni belőle, a második játékos szabadon behívható.

Tour de France 2021 - június 3. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Hetekkel a Tour de France előtt érkezik a szokásos éves játék is, amiben végigjárhatjuk mind a 21 szakaszt, játszhatunk egy újratervezett My Tour módban, de új és frissített mechanikákkal is találkozhatunk.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - június 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Miután a CI Games eldöntötte, hogy inkább mégsem csinál nyílt világú Sniper: Ghost Warrior játékokat, kiadta a Contractsot, ami nagy, nyitott, de egymástól független területekre utaztatott minket. A folytatásban hasonló a koncepció, ezúttal a Közel-Keleten kell célpontokat kiiktatnunk válogatott fegyverekkel, ügyelve arra, hogy megfelelően állítsuk be az irányzékot. Csapdákat is állíthatunk, és ha elfajul a helyzet, gépfegyvereket is bevethetünk a túlélés érdekében. Ha a helyén kezeljük, és nem várunk tőle túl sokat, pár izgalmas órát biztosan eltölthetünk ebben is.

The Persistence - június 4. - PlayStation 5, Xbox Series X|S

VR-os játéknak indult, aztán hagyományosként is kiadták, és most felújítva válik újra elérhetővé a Firespite játéka, a The Persistence, amiben egy szörnyekkel teli űrhajót kell megpróbálnunk a Föld felé kormányozni. A tuningolt változat PC-re is megjelenik ugyanezen a napon.

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)