Hirdetés

Ütős játékmegjelenésekkel indul a nyár

|

Tavaszról a nyár elejére csúszott jó pár érdekesség, a szokásosnál izgalmasabb lesz a június.

Hirdetés

2021. júniusi videojáték megjelenések 2-3. hét

Chivalry 2 - június 8. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A modból teljes játékká fejlődő Chivalry: Medieval Warfare nagy siker lett, folytatása pedig még izgalmasabbnak tűnik. Ismét a középkorban kaszabolhatunk majd nagy szabású, akár 64-fős többjátékos csatákban, miközben az eget lángoló nyilak szelik át, katapultok segítenek a várostromoknál, és falvak válnak a tűz martalékává. PC-re kizárólag az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető, konzolokra pedig természetesen azok saját boltjában, viszont akármilyen platformot is válasszunk, korlátlanul vegyülhetünk majd mindenki mással.

Ninja Gaiden: Master Collection - június 10. - Switch

Aki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy Ninja Gaiden játékokat játsszon Switchen, annak ez a csomag tökéletes lesz. A Master Collectionben megtalálható a Ninja Gaiden Sigma, a Sigma 2 és a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, valamint minden, ezekhez megjelent öltözék, játékmód.

Final Fantasy VII Remake: Intergrade - június 10. - PlayStation 5

Mivel a Final Fantasy VII Remake további darabjai biztosan PlayStation 5-re jelennek meg (más platformok sincsenek kizárva, de ez tuti), adta magát, hogy a Square Enix kiadja az eredetileg PS4-en debütált játék felújított változatát, ami nem csak szebb lesz, egy kiegészítőt is kap Episode Intermission néven, Yuffie főszereplésével, illetve a játékmenet is több beállítás segítségével lesz finomhangolható. Bár az alapjáték ingyenesen frissíthető az újabb változatra, aki ezzel a lehetőséggel él, az kénytelen a kiegészítőt külön megvásárolni, illetve az ajánlat nem érvényes a PS Plus-szal beszerzett példányokra. Aki egyből az Intergrade-et veszi, az Intermissiont is megkapja további költségek nélkül.

Ratchet & Clank: Rift Apart - június 11. - PlayStation 5

A Returnal áprilisban már adott egy kis kóstolót abból, hogy milyen egy igazi next-gen játék, de a Ratchet & Clank: Rift Apart sokkal jobban kihasználja majd a PlayStation 5 lehetőségeit, például úgy, hogy minden eddiginél tartalmasabb, részletgazdagabb világokat jelenít meg, és döccenésmentesen lépkedhetünk különböző pályák között. A 2016-os rebootra épülő játékban visszatérnek korábbi elemek, de sokkal nagyobb hangsúlyt kap a sztori, és megismerhetjük Ratchet egy alternatív univerzumban élő megfelelőjét, Rivetet, akit ugyancsak terelgethetünk a kaland során. Minden, amit eddig hallottunk róla és láttunk belőle, felcsigázott minket, nagy izgalommal várjuk, hogy mihamarabb beszámolhassunk arról, milyen vele játszani.

Guilty Gear Strive - június 11. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5

A Guilty Gear sorozat következő részében nem meglepő módon ismét látványos csaták során verhetjük szét ellenfeleinket, viszont a fejlesztők sok mindent átdolgoznak, és elérhetővé teszik a harcterek közti váltást menet közben. A történet a Guilty Gear Xrd folytatása, lezárja Sol Badguy történetét.

Metro Exodus Enhanced Edition - június 18. - PlayStation 5, Xbox Series X|S

A 4A Games már dolgozik a következő Metro játékon, de előbb kipofozza az Exodust. A PS5-ös és Xbox Series X-es változat 4K mellett is 60 fps-sel, ray tracinggel fog futni, tartalmaz minden kiegészítőt, gyorsabb töltésre, jobb hangzásra és a DualSense teljes kihasználására számíthatunk. Akinek megvan a játék, ingyen frissíthet.

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)