Hirdetés

Ütős játékmegjelenésekkel indul a nyár

|

Tavaszról a nyár elejére csúszott jó pár érdekesség, a szokásosnál izgalmasabb lesz a június.

Hirdetés

2021. júniusi videojáték megjelenések 4-5. hét

Dungeons & Dragons: Dark Alliance - június 22. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Warhammerhez hasonlóan Dungeons & Dragons játékokból is készült néhány az évek során, de a Dark Alliance nem egy akció-szerepjáték lesz, itt az akció felé billen a mérleg. Egyedül is játszható, de ha összehívjuk a haverokat, Drizzt, Catti-brie, Wulfgar és Bruenor szerepében tehetünk rendet Icewind Dale-ben, ahol a sötétség és különböző ocsmány lények pusztítanak szakadatlanul. A megjelenés napján bekerül az Xbox Game Passbe minden platformon.

Legend of Mana - június 24. - PC, PlayStation 4, Switch

A Square 1999-es szerepjátékának felújított változatában újraélhetjük a régi kalandokat, kipróbálhatjuk a Ring Ring Land minijátékot, ami a nyugati kiadásokban eddig nem szerepelt, térképet rajzolhatunk, és szebb látványt, valamint új funkciókat élvezhetünk.

Mario Golf: Super Rush - június 25. - Switch

A Nintendo minden régi franchise-át újra előássa, a Mario Golf sem lehetett kivétel. A Super Rusht egyszerre akár négy játékos is játszhatja, változatos módok közül válogathatunk, használhatunk gombos vagy mozgásérzékelős irányítást, és sztorimódot is kapunk, amivel megtanulhatjuk a golfozás alapjait.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 - június 25. - Switch

A tavalyi év egyik legjobb játéka volt a THPS 1+2, és erről hamarosan a Switch-tulajok is meggyőződhetnek. Tartalom tekintetében ugyanazt kapjuk, mint más platformokon, egyedül a látvány romlik, mint az alábbi videóban látható, de az sem olyan mértékben, hogy ettől élvezhetetlen legyen a játék.

Scarlet Nexus - június 25. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A japán játékok kedvelői számára a hónap végén kínál valami izgalmasat a Bandai Namco Entertainment. A Scarlet Nexus egy akció-RPG lesz, amiben az Other Supression Force tagjainak szerepében védhetjük meg New Himukát rejtélyes lényektől. Amellett, hogy mindkét főszereplő, Yuito és Kasane rendelkezik közelharci fegyverekkel, képesek objektumokat dobálni, és fejlesztés során válnak egyre hatékonyabbá. Ahogy az a JRPG-knél lenni szokott, most is toborozhatunk társakat, akik egyedi képességeikkel segítenek nekünk jobbá válni.

Destroy All Humans! - június 29. - Switch

Egészen korrekt lett a Destroy All Humans! 2020-as remake-je, és az eladások is felülmúlták a THQ Nordic várakozásait, úgyhogy természetes, hogy ez a játék is megjelenik Switchre.

A júliusi játékmegjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)