Hirdetés

Ütős játékokkal bővülhet júniusban a PlayStation Plus

|

A Sony az egyik legsikeresebb PlayStation 4-es játékot adhatja hozzá a kibővített szolgáltatásához.

Hirdetés

Június 22-én végre Magyarországon is el fog rajtolni a megújult PlayStation Plus előfizetés, amelynek keretében a játékosok többfajta ajánlat közül válogathatnak, ezek pedig eltérő tartalmakat kínálnak. Korábban már tisztáztuk, hogy az egyes csomagok miben különböznek és menyibe kerülnek, de a lényeg az, hogy aki ugyanazt szeretné kapni, amit eddig is, azaz havonta letölthető játékokat és extra kedvezményeket, az a PlayStation Plus Essentiallal megy tovább, amelynek változatlan az árcédulája.

Ebben még nincs benne a Sony Santa Monica 2018-as kultikus játéka, a God of War, viszont a drágább PS Plus csomagokban már igen. Ez megváltozhat júniusban. 

Hirdetés

Areajugones a forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a júniusi PlayStation Plus ajándék játékai a God of War, a Naruto to Boruto: Shinobi Triker és a Nickelodeon All-Star Brawl lesznek. Általában a Dealabs szokott szivárogtatni hasonló listákat, de Areajugones is közzétett már néhány igaznak bizonyult fülest, így van rá esély, hogy június 7-én, amikor a következő adag PlayStation-játék kerül be az előfizetők számára, a fent megnevezett címek lesznek a szolgáltatás júniusi felhozatala. 

A találgatások persze rögtön megindultak, és a rajongók meg vannak győződve róla, hogy a Sony azért adja ajándékba a legolcsóbb csomaghoz a God of Wart, mert annak folytatása, a God of War: Ragnarök végre megkapja a régóta követelt megjelenési dátumát a következő hónapban. Erre pedig minden esély meg is van, hiszen nem egy digitális videojátékos esemény lesz júniusban. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)