Hirdetés

Ütős videón a Redfall játékmenete

|

A ma esti microsoftos műsor erősen nyitott: végignézhettük, ahogy egy csapatnyi túlélő lő agyon vámpírokat egy amerikai város maradványai között.

Hirdetés

Ahogy azt sejtettük, a Microsoft és a Bethesda közös műsora rögtön a páros egyik legérdekesebb címével nyitott: végre kaptunk egy velősebb betekintést a Redfall világába és játékmenetébe.

A kooperatív lövölde még mindig egy nagyon stílusos cuccnak tűnik, és már azt is tudjuk, hogy mit csinálunk majd benne. A videóban mind a négy játszható karakter bemutatkozott, miközben azok válogatott módokon végezték ki a támadó vámpírokat.

Hirdetés

A 2023-ban érkező lövölde Redfallban játszódik, ahol a főhősöknek össze kell fogniuk, hogy túléljenek a vámpírok fenyegetése miatt elszigetelődött kisvárosban. A játékmenet során használhatunk majd képességeket, amikkel felrázhatjuk az összecsapásokat.

Az Arkane Studios nyílt világú kalandja mind PC-re, mind Xbox Series X/S-re megérkezik majd valamikor a jövő évben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)