Hirdetés

Ütősen fest maximumra húzott grafikával az új Saints Row, itt van 30 perc a játékból

|

A játék igencsak látványos lesz PC-n a Ray Tracing támogatásnak köszönhetően.

Hirdetés

Már csak mindössze néhány hetet kell várnunk a legújabb Saints Row megjelenéséig, ami az eredeti, 2006-ban világhódító útjára indult sorozat rebootja lesz. A Volition fejlesztőcsapata nagy területen játszódó, akciódús és pörgős játékmenetet tervez, és természetesen a franchise-ra jellemző őrült humorból sem lesz hiány.

A kedvcsinálók és különböző játékmenetet bemutató videók után ezúttal gyakorlatilag teljes pompájában, 4K felbontásban, Ray Tracing bekapcsolásával láthatunk felvételeket a játékból.

Hirdetés

A félórás videót a Rubhen925 nevű youtuber osztotta meg, aki egy RTX 3090-nel szerelt PC-n futtatta a játék preview verzióját. A grafikai beállításokat teljesen maximumra húzta, így a 2022-es Saints Row-t akció közben láthatjuk, lövöldözésekkel és autósüldözésekkel tarkítva.

A kooperatív módot is támogató, részletes karakterszerkesztővel érkező Saints Row augusztus 23-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Google Stadiára is. Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)