Hirdetés

Uwe Boll ADD-s?

|

Natassia Malthe, az új BloodRayne 2 színésznő szerint Uwe Boll „időnként figyelemhiány zavarban szenved.”

Hirdetés

Szerintem sokan gondolkoztunk már azon: Boll filmjei miért ennyire pocsékok? Elvégre a német rendező nem most kezdte a szakmát, lelkesedésből nincs nála hiány, általában jól választja meg színészeit, a végeredmény azonban szinte mindig pocsék. Bollt sokan napjaink Ed Woodjának is tartják. Natassia Malthe (képünkön), a BloodRayne 2 legújabb főszereplője érdekes teóriával szolgált egy olyan interjújában, amelyben tulajdonképpen megpróbálta védeni Bollt – azonban talán pont az ellenkezőjét érte el vele…

„Boll nem hülye.” – állítja Natassia – „Készített már olyan filmeket, amelyek nagyon, nagyon intelligensek… Attól függ, hogy mennyire lelkes egy projecttel kapcsolatban, vagy nem. Tényleg a hangulatától függ: ha egy filmmel kapcsolatban lelkes, akkor kiváló mozit tud csinálni. Ha csak a pénz miatt van benne, akkor viszont kicsit ADD-s…”

Az ADD ("attention deficit disorder" rövidítése), tehát a figyelemhiány-zavar állítólag neurológiai természetű fejlődési rendellenesség (bár bizonyos kutatások cáfolják, hogy ilyen létezik), és ITT olvashattok róla. (A "H", tehát a hiperaktivitás járulékos része ennek a betegségnek és nem mindenkinél fordul elő.) Miss Malthe-ról, a következő BloodRayne-ről a képeket pedig alant leshetitek meg…

mal.jpg
 
malthe3_1024x768_jpg_k.jpg
 
natassia_malthe_2_k.jpg
 
rayne2.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)