Hirdetés

Uwe Boll: hírek a mészárszékről

|

Uwe Boll, a rémes filmjeiről ismert rendező interjút adott egy neves online lap újságírójának, aki már a nemsokára bemutatásra kerülő új Boll filmet is látta.

Hirdetés

Aki hamarosan ellátogat majd a mozikba és egy újabb, a videójátékok által inspirált moziplakátot fedez fel a bejáratnál, az jól nézze meg a rendező kilétét, nehogy kellemetlen meglepetés érje. Uwe Boll legújabb „mesterművét”, a Name of the King: A Dungeon Siege Tale filmet ugyanis hamarosan elkezdik játszani a mozik, ám egy újságíró már látta a művet és meglepő módon szórakoztatónak titulálta. Elmondása szerint az eddigi legjobb Boll filmről van szó, ami ugyan közepes színészekkel, de nagyon jó technikai háttérrel készült. A rendező további terveiről is mesélt. Nemrég fejezte be a Postal film forgatását, így hamarosan a Bloodrayne második részének munkálatait kezdi meg, ami ha jól szerepel majd a pénztáraknál (értsd: legalább felét visszahozza a gyártásnak), akkor egy harmadik film is követi majd. Egy igen érdekes statisztikai adat is előkerült ennek kapcsán, az első rész DVD változata ugyanis 800000 példányban kelt el, ami elég korrekt eladás. A végére maradt a Far Cry film változatának terve. A Crytek izgalmas FPS játéka is átkerül majd a mozivászonra, de egyelőre nem tudni mikor, de azt már elárulta, hogy nagyjából 30-40 millió dollárt kap a projektre. Csak tudnám ki az az elmebeteg, aki még mindig pénzt ad ennek az őrült mészárosnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)