Hirdetés

Uwe Boll - Hivatalosan megszégyenítették

|

Az Arany Málna-díjra esélyes filmalkotások között Uwe Boll egyik munkája összesen öt jelölést kapott.

Hirdetés

Hivatalos keretek között megerősítették Uwe Boll filmes inkompetenciáját. Kijelentésünk ellentmond minden objektív újságírói tevékenységnek, ezért nevesítsük a legrosszabbnak kijáró életműdíjat, mellyel felcímkézték egyik kedvenc producerünket és maradjunk a tényeknél. Arany Málna-díjra terjesztették elő „A király nevében" című alkotást, hogy egészen pontosak legyünk összesen öt kategóriában indul olyan versenytársak között, mint a 88 perc (legrosszabb férfi főszereplő kategória; Al Pacino) és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága(legrosszabb remake, előzmény, folytatás és átemelés kategória).

Az Oscar-díj savanyú kistestvérének jelöltjei között felfedezhetünk még egy videójátékokhoz szervesen kapcsolódó filmet. Többek között a Max Payne-ben nyújtott teljesítményéért elhozhatja a legrosszabb színésznek járó díjat Mark Wahlberg. Visszatérve Boll bácsihoz, emlegetett filmje közel 60 millió dollárba került, ebből 4.775.656 dollárt folyt vissza, talán ezért kapott öt jelölést (legrosszabb film, legrosszabb rendező, legrosszabb forgatókönyv, legrosszabb mellékszereplő, legrosszabb mellékszereplőnő). Sőt, a vászonra lépő legrosszabb páros kategóriában jelölést kapott „Uwe Boll és bármilyen forgatókönyv, színész, kamera". Még mindig van tovább! Leggyászosabb karrier kategóriában mindössze egyetlen jelöltet találhatunk: Uwe Boll. Totális megsemmisítés! A díjkiosztóra február huszonegyedikén kerül sor.

uwe-boll.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)