Hirdetés

Uwe Boll interjú - no comment...

|

Bizony, feltűnt az interneten egy kis kérdezz-felelek a gamerek által szinte istenként tisztelt rendezővel, Uwe Boll-lal. Boll többek közt szót ejt arról, szerinte miért nem fogadták kitörő lelkesedéssel az Alone in the Darkot (na vajon miért?), elmondja, hogy Rockot szeretné megnyerni a Far Cry film főszerepére (na igen, én is itt kezdtem el fabrikálni saját kis UB vudu-babámat), valamint beszél a készülő Dungeon Siege filmről. Mint elmondja, másfél év munka eredményeként egy nagyszabású, epikus sztorit írtak a DS filmhez, és a rendező véleménye szerint a megvalósítás is hasonlóan drámai lesz. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én azért még nem féltem a Gyűrűk Urát... A teljes interjút (angolszász nyelven) elolvashatjátok ide kattintva!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)