Hirdetés

15 év után visszatér a V-Rally

|

A PlayStation 1-es korszak egyik legnépszerűbb arcade versenyjátéka 2018-ban újjászületik.

Hirdetés

Ha játszottatok versenyjátékokkal az ezredforduló környékén, akkor bizonyára nem kell bemutatni a V-Rally szériát, ami abban az időben hatalmas népszerűségnek örvendett.

Hirdetés

Most a BigBen Interactive égisze alatt készül a folytatás, amit a Kylotonn Games fejleszt. A V-Rally 4 közel 50 verdával és rengeteg különböző játékmóddal érkezik, köztük a hagyományos rally, rally-cross, gymkhana, hillclimb és buggy versenyekkel. A srácok nem is teljesen a sötétben tapogatóznak, a rendezői székbe ugyanis az az Alain Jarniou ült be, aki már a PS2-es V-Rally 3-on is dolgozott.

Hatalmas öröm számomra, hogy újra a V-Rally-n dolgozhatok. Ez egy kiemelkedő játék, amihez nagyon különleges kapcsolat fűz. Nagyon büszke vagyok arra, hogy 15 év után újra a franchise-on dolgozhatok.

A V-Rally 4 szeptemberben jelenik majd meg, Xbox One, PlayStation 4 és PC mellett Nintendo Switchre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)