Hirdetés

Vad lesz az Immortals of Aveum, az Electronic Arts varázslós shootere

|

Csak meg kell próbálni nem arra gondolni, hogy úgy néz ki, mint a Forspoken...

Hirdetés

2022 végi bejelentése óta semmit nem hallottunk az Electronic Arts segítségével, az EA Originals program keretében, de a Call of Duty és Dead Space játékokon is dolgozó fejlesztőkből álló Ascendant Studios műhelyében készülő Immortals of Aveumról, azonban ma a fejlesztők elárultak pár új részletet. 

Az egyjátékos, történetközpontú, varázslatokat előtérbe helyező FPS főszereplője Jak, aki egy elit csapat tagjaként igyekszik megmenteni a világot a pusztulástól. Őt irányítva szállhatunk majd szembe gigantikus és emberi méretű lényekkel, lőfegyverek helyett varázsigéket használva.

Hirdetés

A most kiadott, közel háromperces előzetesnek vannak jobb pillanatai, és olyanok is, amik aggodalomra adnak okot. Láthatjuk benne a szereplőket, egy kevés játékmenetet, kínos poénkodást is az elfogadhatónál nagyobb mértékben.

A fejlesztők néhány nagyobb külföldi médiumnak tartottak prezentációt, melynek keretében elmondták, olyan játékot akartak csinálni, amilyet már rég nem látott az ipar - olyat, ami a Hereticet idézi meg. A történetmesélést helyezték előtérbe, de a harcok látványosságának is kellő figyelmet szenteltek. A főhős jobb kezével használhatja fegyverét, lőhet varázslatokat szórtan, pontosabban, és úgy, mintha egy SMG-vel tüzelne - a harcrendszer változatosabb, izgalmasabb lesz, mint egy lőfegyverekkel teli FPS-ben. Bevethetünk majd pajzsot és ostort is.

Játékidő tekintetében 20-25 órára számíthatunk, ha nem foglalkozunk sokat a felfedezéssel, ám számos fejtörő és ügyességi feladat is vár majd minket.

Az Immortals of Aveum PC-re, PS5-re és Xbox Series konzolokra jelenik meg július 20-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)