Hirdetés

Vadnyugati kalandokkal bővül a Borderlands 3 kampánya

|

A Bounty of Blood: A Fistful of Redemption DLC miatt júniusban ismét fellendül egy picit az élet a Gearbox játéka körül.

Hirdetés

Megjelenése óta már több kisebb-nagyobb tartalmi kiegészítés is érkezett a Borderlands 3-hoz, de azért akadnak még DLC-k a fejlesztők tarsolyában. A nyár első hónapjában pedig meg is lepik némi újdonsággal a rajongókat.

Hirdetés

A következő hónap első újdonsága a Takedown at the Guardian Breach nevezetű endgame kihívás lesz, aminek teljesítéséhez bizony elkél majd a megfelelő felszerelés, illetve persze az sem árt, ha ügyesen tudjuk használni karakterünk képességeit. Ez a móka a Minos Prime planétára kalauzolja el a Vault Huntereket, ahol értelemszerűen nem részesülnek majd túl barátságos fogadtatásban.

A Takedown at the Guardian Breach egy ingyenes frissítéssel kerül majd be a játékba június 4-én, és ha sikeresen vesszük az elénk tornyosuló akadályokat, akkor természetesen egy csomó lootot vághatunk zsebre.

Valamivel később, egészen pontosan június 25-én befut a Borderlands 3 harmadik DLC-je, a Bounty of Blood: A Fistful of Redemption, ami egy vadonatúj helyszínnel, illetve sok friss karakterrel lepi majd meg a játékosokat. Ebben a kiegészítésben a sivatagos Gehenna bolygón kalandozhatunk, és többek között összecsaphatunk majd egy seregnyi banditával, akik egy egész kisvárost tartanak rettegésben.

A DLC egyik legizgalmasabb újdonsága a fejleszthető JetBeast járgány, amivel egy szempillantás alatt átszelhetjük a vidéket, ráadásul különböző fegyvereket is aggathatunk a járműre. Emellett pedig temérdek új zsákmány gyűjthetünk be, és még western témájú csúzlikkal is találkozhatunk.

Ti kipróbáljátok majd a Borderlands 3 új tartalmait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)