Hirdetés

Vadonatúj MMORPG-t készítenek a Warframe fejlesztői, jön a Soulframe

|

Fantasy témájú akció-MMORPG-t kapunk, mely a Warframe "testvéruniverzumában" fog játszódni.

Hirdetés

Jövőre már a tízedik születésnapját ünnepli a Digital Extremes nagy sikerű játéka, a Warframe, amivel a fejlesztők még hosszútávra terveznek: hamarosan jön a mobilos változat, és készül a The Duviri Paradox nevet viselő, következő kiegészítő is.

A TennoCon 2022 során azonban szó esett a csapat következő játékáról is, ami csak nyomokban kapcsolódik az online shooterhez.

Hirdetés

Ez a Soulframe nevet kapta, és ahogy a Warframe is, úgy ez is ingyenesen játszható lesz. Egy fantasy világ ad otthont az eseményeinek, műfaját tekintve pedig akció-MMORPG-nek készül. A lassú közelharc, a felfedezés kerül előtérbe, a világ pedig hasonlóan lesz felépítve, mint a Warframe-ben a szabadon bejárható bolygók rendszere.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Érdekesség még, hogy a talaj folyamatosan mozogni fog, így ha jókor megyünk jó helyre, korábban zárt barlangokat fedezhetünk fel. A fejlesztők gyerekkoruk kedvenceiből merítenek ihletet, és a természet, valamint az emberek kapcsolatát igyekeznek felderíteni.

Még nem tudni, mikor jelenhet meg, de a soulframe.com-ot érdemes figyelni a friss hírekért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)