Hirdetés

Vainglory - PC-re jön a mobilos MOBA

|

Az egyik legjobb mobilos PvP játék fejlesztői terjeszkedni kezdtek.

Hirdetés

A Vainglory az elmúlt években rengeteget bővült. A főbb 3v3 mód mellé bekerült egy 5v5 és egy lazább battle royale mód is, amiben a játékosok szabadon ölhetik egymást. Egy minőségi és izgalmas mobiljáték ez, amit most a fejlesztők PC-re küldenek.

Hirdetés

A PC-s kliens alfatesztje már pörög, és bárki letöltheti azt a hivatalos oldalon keresztül. Ez az alfa tényleg egy alfa: hiányoznak funkciók (például a Market), amik vannak, azok is bugosak. Kipróbálásra elég, és az már most látszik, hogy a cross-play és cross-save rendszer hibátlanul működik.

A játék rajongóinak mindenképp megér egy próbát. A kliens nincs 1 egész giga, és hibátlanul fut bármelyik kenyérpirítón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)