Hirdetés

Vajon az Evil West gépigénye félelmetesebb, vagy a vadnyugat vámpírjai?

|

Közzétette a Focus Entertainment és a Flying Wild Hog csapata, hogy milyen vasat követel magának vámpíros western.

Hirdetés

Tény, hogy az őszi-téli időszak elsősorban az AAA kategória képviselőiről, a sok száz főt foglalkoztató stúdiók hosszú-hosszú éveken át csiszolt, aztán gyakran még ennek ellenére is tartalomhiányosan vagy hibáktól hemzsegve kiadott játékairól szól. Mindazonáltal hiba lenne, ha megfeledkeznénk a valamivel lejjebb elhelyezkedő polcok kínálatáról, mert ott jó eséllyel rábukkanunk olyan alkotásokra, amelyek mindössze szórakoztatni akarnak, és nem próbálnak meg többnek látszani annál, amik.

Ilyen, a nagyok árnyékában megbúvó gyöngyszem lehet akár a Flying Wild Hog (Shadow Warrior trilógia, Trek to Yomi) november 22-én PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra érkező TPS-e is. Az Evil Westben Jesse Rentier bőrébe bújva kell válogatott fegyverekkel és speciális kütyükkel levadásznunk a vadnyugatot terrorizáló szörnyeket.

Hirdetés

Evil West gépigény

Evil West minimum gépigény (30 fps, 1920x1080, medium részletesség)

Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)

Processzor: Intel Core i5-2500K (3,3 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3,5 GHz)

Memória: 8 GB RAM

Grafika: 4 GB VRAM, GeForce GTX 750 Ti / Radeon RX 460

Tárhely: 40 GB szabad hely

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Evil West ajánlott gépigény (60 fps, 1920x1080, epic részletesség)

Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)

Processzor: Intel Core i5-10505 (3,2 GHz) / AMD Ryzen 5 1600 (3,2 GHz)

Memória: 16 GB RAM

Grafika: GeForce GTX 1060 / Radeon RX 590

Tárhely: 40 GB szabad hely

Az Evil West megjelenésekor elérhető lesz az online kooperatív játékmód, így akár két Jesse is összefoghat, hogy együttes erővel gyűrjék le a vérszívókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)