Hirdetés

Vajon mi jöhet a Titanfall, az Apex Legends és a Fallen Order után?

|

A Respawn Entertainment fejlesztői egy teljesen új franchise kidolgozásához keresnek új csapattagokat.

Hirdetés

A Call of Duty egykori fejlesztőiből megalakult Respawn Entertainment elég szép pályát futott be az elmúlt évtizedben, elvégre a Titanfall 2, az Apex Legends és a Star Wars Jedi: Fallen Order is nagy sikert arattak. A srácok persze nem ülnek a babérjaikon, ugyanis egy friss hirdetésből kiderül, hogy máris elkezdtek csapatot toborozni a következő alkotásukhoz.

Vince Zampella nemrég a Twitter-oldalán osztott tovább egy Tweetet, amelyben a Respawn egyik programozója keres tagokat egy kis csapatba, akik egy teljesen IP kidolgozásával foglalkoznak a stúdión belül.

Hirdetés

"Szeretnél felépíteni egy teljesen új IP-t a semmiből? Jelenleg egy *öt* fős csapat vagyunk és a hatodik tagot keressük (egy programozót)!" - olvasható a felhívásban.

Ahogy Zampella és Wong is kihangsúlyozzák, egy teljesen új IP-ről van szó, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem a Titanfall univerzumát kívánják bővíteni és nem is a Fallen Order folytatása lesz a titokzatos projekt.

Nyilván mivel korai fázisban van a fejlesztés, még jó sokáig nem fogjuk tudni, hogy miről van szó, de a srácok eddigi munkássága alapján nagyon kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)