Hirdetés

Vajon miről társaloghatott Hideo Kojima és a rémisztő mangáiról ismert Junji Ito?

|

Lehetséges, hogy a játékfejlesztő időközben visszatért a horror műfajához?

Hirdetés

Sokan valószínűleg még a mai napig nem igazán heverték ki azt, hogy a Konami elkaszálta Hideo Kojima horrorjátékát, a Silent Hillst, ami a jól ismert játszható demó alapján kifejezetten hátborzongató kalandnak ígérkezett. Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a legendás játéktervező egyszer szeretné alaposan ránk hozni a frászt valamilyen módon, és elképzelhető, hogy már talált is egy társat ehhez a vállalkozásához.

Hirdetés

Ha szeretitek a japán magákat, illetve azokon belül is a horrorsztorikat, akkor jó eséllyel hallottátok már Junji Ito nevét, aki az évek során számos hátborzongató történettel is meglepte már az erre fogékony olvasókat. Nemrég pedig megérdeklődték tőle, hogy dolgozik-e bármilyen videojátékon, és ugyan konkrétumokat nem igazán mondott, azért a válasz így is felkeltette sokak figyelmét.

Ito ugyanis elárulta, hogy ismeri Hideo Kojimát, akivel beszélgetett is már egy lehetséges horrorjátékról, ráadásul a játéktervező meg is hívta őt, hogy dolgozzanak közösen a projekten. Sajnos konkrétumokat nem árult el az író, így nem tudtuk meg, hogy esetleg egy létező franchise-hoz érkezne új rész, vagy valami teljesen új kalandról lenne szó. Ám ha megnézzük Kojima és Ito korábbi munkáit, akkor simán elképzelhető, hogy egy különleges és egyben rémisztő alkotás szülessen kettejük partnerségéből.

Ti örülnétek annak, ha Kojima egy horrorjátékkal lepne meg minket legközelebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)