Hirdetés

Vajon mit jelent, hogy Hideo Kojima Guillermo Del Toróval vacsorázik?

|

A Death Stranding alkotója épp a játék egyik fontos szereplőjével és egy horrorfilm-rendezővel lazul. Mire készülhet a hármas?

Hirdetés

Hideo Kojima a játékipar egyik legfurább alakja, de ha bármit megtanulhattunk a podcastjéből (amit egyébként tényleg érdemes meghallgatni), akkor az az, hogy ő bizony imádja a filmeket. A japán rendező nem csak hatalmas szerelmese a filmiparnak, de ismer is pár figurát annak nagyobb alakjai közül.

Így történhetett, hogy egyéb színészek mellett Guillermo Del Toro is szerepet kapott a Death Strandingben. Del Toro egyébként épp mostanában látogatta meg Kojimát Mike Flanagan társaságában.

Hirdetés

Akinek Flanagan neve nem ismerős, az már biztosan legalább a munkásságaiba belefutott: ő rendezte a netflixes Hill-ház szellemét és a Mise éjfélkort.

Könnyen lehet, hogy az urak Kojima új játéka miatt ültek össze, de egyelőre nem tudhatunk semmi biztosat. A rendező nagyon szűkszavú a projektjét illetően, de a titkolózásnak talán végre vége szakad majd a The Game Awards után. Geoff Keighley egyébként is régi barátja Kojimának, így adná magát, hogy ő jelenthesse be a mester következő művét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)