Hirdetés

Vajon tényleg egy kukázott ötletre utal ez a The Last of Us Part II-s easter egg?

|

Valaki talált egy játékbeli listát, amelyen két jól ismert név is olvasható.

Hirdetés

Nem ritka, hogy egy videojáték története számos kisebb-nagyobb változtatáson megy át, mire megkapja azt a végleges verzióját, amivel a játékos is találkozhat.

Valószínűleg a The Last of Us Part II egészen megosztóra sikeredett sztoriján is sokat variált a Naughty Dog csapata, hiszen korábban kiderült már például, hogy az eredeti tervek szerint Abby beszivárgott volna Jacksonba, hogy bosszúja érdekében közelebb kerüljön az ottani közösséghez.

Hirdetés

Ez az ötleg végül nem került be a kész produktumba, ám egy Caitlin néven tevékenykedő youtuber talán olyan easter eggre bukkant, ami a sztori kukázott elemére utal. Jackson felfedezése közben ugyanis talált egy játékbeli listát, ami tulajdonképpen egy beosztás, és bizony szerepel rajta az Abby, illetve a Manny név is.

Ismerve a Naughty Dog korábbi ötletét, nem kizárt, hogy ez a lista kapcsolódik Abby törölt műveletéhez, és véletlenül, vagy épp szándékosan a játékban hagyta azt a stúdió. Egyébként Caitlin elmondása szerint a lista csak egy újrahasznosított játékelem, amit például a Washington Liberation Front bázisán is megtalálhatunk.

Szerintetek melyik magyarázat állhat közelebb a valósághoz?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)