Hirdetés

Valaki 200 goombából épített tornyot a Super Mario Odyssey-ben

|

Ennél többtől egyszerűen elszállna a Nintendo Switch.

Hirdetés

Mindig vannak elégedetlenkedők, akik most épp amiatt hőbörögnek, hogy túl sok az Odyssey hír az oldalon. Ők mondjuk valószínűleg az Assassin's Creedre gondoltak, pedig hát Mario kalandjai sem elhanyagolhatóak.

Hirdetés

Az Odyssey játékosok biztosan megpróbáltak már minél több goombát felpakolni egymás tetejére. Nem tudom mennyi a rekordotok, de SKELUX tuti túlszárnyalta, a srác ugyanis 200 kis lépegetőből épített tornyot. Az építmény nem túl stabil, így a legkisebb behatásra is összedől, de ugyanez a helyzet a Switch esetében is: eggyel több figura, és összeomlik az egész. 

A torony akkora, hogy bele se fér a képbe, de amikor egy mozdulattal tapossa el majdnem az összeset, az mindenért kárpótol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)