Hirdetés

Valaki egy óriási Xbox Series X-et pakolt bele a Microsoft Flight Simulatorbe

|

A Microsoft redmondi irodakomplexuma mellett kapott helyet a felhőkarcoló méretű konzol.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor érkezik majd meg Xbox Series X-re a feljavított látványvilágú Microsoft Flight Simulator. Nyilván mindenki kíváncsi, hogy hogyan fest majd a szimulátor az új konzolon, azonban egy modder most megfordította a kérdést: hogyan fest az új konzol a szimulátorban? A válasz az, hogy meglepően impozánsan.

Tudtuk, hogy az Xbox Series X kifejezetten sok lehetőséget rejt magában, azt viszont nem hittük, hogy épületnek sem utolsó. Márpedig az Oh_Gaz nevű modder megalkotta a Microsoft Flight Simulatorön belül a konzol felnagyított mását, mely így egy kifejezetten brutális megjelenésű felhőkarcoló fizimiskájával rendelkezik:

Hirdetés

Az alábbi videón látható, hogy a másolat nagyon pontosan követi a Series X formatervezését, a hátulján megtalálható mindenféle be- és kimenet, emellett a világító felületek a játékban is fényt árasztanak, ami sötétedés után még impozánsabbá teszi az alkotást.

I modelled a 200m Xbox SeriesX for Microsoft's HQ @ Redmond, Washington from r/MicrosoftFlightSim

Az épületet stílszerűen a Microsoft Redmondban található campusának közepére helyezte el a modder, ezzel félreérthetetlenül kiemelve a vállalat központját Washington látképéből. A mod letöltésére egyelőre nem találtunk lehetőséget, de érdemes lehet követni Oh_Gazt a Redditen, ha esetleg közkinccsé tenné a modelleket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)