Hirdetés

Valaki elkészítette a Destiny 2 Towerjét a Minecrafton belül

|

A Guardianek főhadiszállásának és az emberi civilizáció utolsó mentsvárának minecraftosított változata még a szögletes vonalvezetés mellett is kifejezetten szemrevaló.

Hirdetés

Szeretjük, ha játékosok a rendelkezésükre álló eszközökkel a lehető legkreatívabbat hozzák ki magukból - az már külön öröm, ha egy játékot felhasználva egy másik játék egyes elemeit alkotják meg. Az EetzJosh nevű Minecraft játékos - és nagy valószínűséggel Destiny 2 rajongó - most elkészítette a Towert a Mojang játékában.

Hirdetés

Az életéből összesen 168 órát szentelt a projektnek, melyben két barátja, Mealyac és Limonada volt a segítségére, és összesen 226089 elemet használtak fel az építkezés során. Az elkészült pálya tényleg elképesztő lett és az alkotók láthatóan minden részletre odafigyeltek, hogy a lehető legrészletgazdagabb művet adják ki a kezeik közül. Persze a Destiny 2-ben itt tanyázó NPC-ket nem találhatjuk meg a rajongói alkotásban, így kicsit üresnek tűnik az egyébként nyüzsgő város, de ez persze nem az készítők hibája:

A világ sajnos egyelőre nem elérhető a nagyközönség számára, azonban EetzJosh a videó leírásában azt lengette be, hogy ha nagy az érdeklődés iránta, akkor talán közzéteszi a pálya fájljait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)