Hirdetés

Valaki lefotózta a Death Stranding fura ehető lényét, és most rosszul érezzünk magunkat

|

A képet tartalmazó Reddit poszt azt a kérdést tette fel, hogy "miért ennénk meg ezeket". A képet látva nem tudunk választ adni erre.

Hirdetés

Néha vannak dolgok, amiket játékosszemmel inkább nem látnánk meg, de sajnos ez a kegyesség nekünk ritkán adatik meg. A Death Stranding cryptobiote-ja is ilyen: amikor először ráharapott egyre a főhős, akkor sokat nem gondoltunk a dologról. Egy lebegő medveállatka egy fura sci-fi játékban - miért is ne ennénk meg? Látva, hogy babaarca van, már egy fokkal nyugtalanítóbb az egész.

Hirdetés

Egy Reddit felhasználónak sikerült lekapnia egy cryptobiote-ot a játék fotómódjával, és most azt kívánjuk bár ne tette volna. A posztban feltett "miért ennénk meg ezt" kérdésre sosem fogunk tudni választ adni, miután ezt megláttuk:

A fura bogarat látva teljes valójában inkább csak visszakérdeznénk: miért van rápörögve Kojima ennyire a kisbaba arcokra? Ez fog járni a fejünkben minden alkalommal, amikor Sam ráharap majd egy ilyen lebegő, gyerekfejű hernyóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)